About

sophie

Bij deze introduceer ik u de blogster achter ‘La Sophiette; het Vlaamse meisje op bovenstaande foto: Sophie De Brabander!

Ik ben een studente Communicatiewetenschappen aan de KU Leuven met een passie voor lekker eten. Deze blog is een licht uit de hand gelopen project voor het vak Engels in mijn tweede jaar. Vandaar dat de eerste blogposts in het Engels zijn. Doordat ik de smaak van het bloggen echter al snel te pakken kreeg, heb ik het project gewoon verdergezet in mijn moedertaal.

Zoals reeds vermeld ben ik dol op lekker eten. Als dat dan ook nog eens op een gezonde manier kan, vind ik het pas helemaal te gek! Experimenteren in de keuken is dan ook één van mijn favoriete dingen. “Gezond eten” is natuurlijk een redelijk abstract concept en – zo heb ik ondervonden – een haast riskante uitspraak. Mijn filosofie berust op de uitspraak van Dr. Alejandro Junger in de film Hungry For Change: “The problem is we are not eating food anymore, we are eating food like products”. En daar wil ik in mijn leven iets aan doen! Ik leer hier nog elke dag over bij en ben zelf steeds op zoek naar wat nu net werkt voor mij… en jullie zijn via mijn blog bijzonder welkom op mijn culinaire ontdekkingsreis.

Als self-proclaimed foodie heb ik natuurlijk ook twee absolute favorieten: ontbijt en desserts! Dat zal je zelf vast wel merken bij het scrollen door mijn blog. Ook heb ik een passie voor ‘all things pretty’: kleurtjes, geurtjes, … dus vind je op de blog hier en daar ook wat beauty, fashion of lifestyle posts.

Tot slot even een korte samenvatting:

Naam Sophie De Brabander

Leeftijd 22 jaar 

Blogging since 03/2014

in Limburg (thuis) & Leuven (kot)

Student Communicatiewetenschappen @ KU Leuven

Kan niet zonder mijn dagelijkse dosis (gezonde) zoetjes

Altijd verlangend naar reizen, leren, verkennen en ontdekken

 

Voor meer vragen, twijfel niet om mij te contacteren!

So, that’s about it. Samengevat is ‘La Sophiette’ een sneak peak into my life and love. Ik hoop dat je zal genieten van het lezen van mijn blogposts en ik hoop snel ook van jullie te horen! Tot schrijfs my darlings! XO

Advertenties

2 gedachtes over “About

  1. Vind het aangenaam en leuk jou ditjes en datjes te lezen,en ontspannend,en de zoetjes intereseren me zeker maar dat weet jij al geruime tijd,maar ik moet de lijn weer enkele dagen vergeten want ik vertrek maandag naar Denhaag en dan is het weer lekker eten en dat kan ik toch niet vergeten. Lieve groetjes en kusjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s