Lush // Fluff-eaze haarmasker

lush_logo

Tijd voor iets gezond, maar ditmaal voor het haar in plaats van voor het buikje. Ik heb het over Lush. Voor zij die het merk al kennen: goed zo! Voor zij die het niet kennen: blijven lezen!

Lush is een Brits merk dat gespecialiseerd is in handgemaakte cosmetica-artikelen. Klinkt al behoorlijk mooi in deze wereld vol massaproductie, niet? Maar het wordt nog beter! Niet alleen zijn de producten handgemaakt, maar ook vrij van zo veel mogelijk conserveringsmiddelen of verpakkingsmiddelen én vers. De groenten en fruit die het bedrijf gebruikt zijn bovendien biologisch. En alsof dat nog niet genoeg is zijn hun producten ook nog eens geschikt voor vegetariërs en wordt er nooit getest op dieren. Ergens wel jammer voor die dieren, want de producten zijn fantastisch en in 90% van de gevallen wil je het zo in je mond stoppen (toch af te raden!).

Lush store in Bristol

De winkels zijn ware speelgoed-/snoepwinkels en het ruikt er heerlijk! Bovendien staan de verkopers steeds klaar om je te helpen en je alle producten eens te laten testen. Gegarandeerd dat je met een zakje en één van hun gratis testers buiten stapt!

Zelf gebruik ik Lush voor mijn haar. Meer specifiek wil ik het graag hebben over mijn favoriet uit hun gamma: ‘Jasmine & Henna Fluff-Eaze’.

Lush zegt: “In eerste instantie is Jasmine and Henna Fluff Eaze gemaakt voor mensen met pluizig haar. Om de lokken wat in bedwang te houden en lekker zacht te maken. Het maakt je haren iets zwaarder door de vele natuurlijke oliën die we gebruiken. Maar goed, zelfs mensen met steil haar vinden dit een geweldig product. Het geeft je haar een geweldige oppepper, dus je begrijpt hoe populair dit is. Geen zorgen pluizenbollen, jullie grijpen niet mis, we hebben genoeg voor iedereen. Verdeel een flinke hoeveelheid over je haar, van wortel tot punt. Vijftien tot dertig minuten in laten trekken, uitspoelen en nawassen met een shampoo.”

Foto door lush
Foto door lush

La Sophiette zegt: Dit haarmasker doet precies wat het belooft. Zelf heb ik licht golvend haar, dat de neiging heeft nogal pluizig te zijn. Ik heb al veel geprobeerd: haarolie, shampoos, … maar niets werkte echt in de mate dat ik het wou. Maar dit product does the trick! Het houdt mijn haar zacht, glanzend en pluis-vrij. Bovendien blijft de heerlijk zwoele geur zelfs tot na de tweede (ik zou zelfs durven zeggen de derde) wasbeurt in je haar zitten en elke keer je je haar reclamespot-gewijs schudt krijg je een zweempje van het heerlijke parfum mee. Ik wil nooit meer wat anders … en liefst in bulk!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s